VRAGEN OVER ONZE BOERDERIJ?

Bel of What'sApp ons gerust!

Jan Willem
0612434416

Groepsaccommodatie Drenthe

Groepsaccommodatie Drenthe

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe? Dan zit u bij ons in Wapse goed! Drenthe is een vakantiestreek bij uitstek. Want hier kan iedereen zich op zijn eigen manier vermaken. In de loop der jaren hebben we al vele familie’s en groepen mogen ontvangen. Onze groepsaccommodatie staat in Wapse, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, van waaruit je van alles kunt ondernemen. Wandelen in de bosrijke omgeving, een dagje naar de mooiste dierentuin van Nederland, of een dagtocht naar het bekende educatieve Nationaal Oorlogsmonument Kamp Westerbork. Je hoeft je hier geen dag te vervelen.

Wat zoek je dan als groep?

Inderdaad, Drenthe is dus zeer geschikt voor uw vakantie met een hele grote groep. Gewoon een groep vrienden die met elkaar een lang weekend of misschien wel een week, gezellige dingen wil doen en tegelijkertijd eens lekker bij wil kletsen. Of het hele gezin met kinderen, aanhang en kleinkinderen voor een gezellige gezinsvakantie.

groepsaccommodatie Drenthe Onze Boerderij

Overdag een paar mooie dagtrips en de rest van de tijd gezellig in en rondom de groepsaccommodatie in Drenthe gewoon wat bezig zijn. En natuurlijk zoek je dan een zodanig accommodatie waarin iedereen met zijn eigen privacy goed kan verblijven, waar je lekker kunt koken en waar het ’s avonds oergezellig kan worden gemaakt.

Informatie over Wapse in Drenthe

Wapse is een gezellig esdorp in de Nederlandse provincie Drenthe, gemeente Westerveld, met ongeveer 700 inwoners. In het centrum van het 600 jaar oude dorp ligt de voor deze dorpen zo typische brink waar het dorpsleven zich vooral afspeelt. Wapse ligt in de buurt van de eveneens typische Drentse brinkdorpen Diever en Dwingeloo. Op slechts enkele minuten afstand ligt het prachtige Nationaal Park ‘Het Drents-Friese Wolt’ waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Dat kunt u overigens ook op nog veel meer plekken in Drenthe. Want naast de bossen beschikt deze provincie ook over uitgestrekte heidevelden en schitterende zandverstuivingen. De groepsaccommodatie in Drenthe ligt bovendien centraal in de noordelijke provincies, zodat Assen, Meppel, Emmen, Groningen en Leeuwarden allemaal binnen een uurtje kunnen worden bereikt. En ook een dagje er op uit trekken richting Giethoorn, het IJsselmeer of de Waddenzee zal geen enkel probleem opleveren.

Onze groepsaccommodatie Drenthe

In Wapse bevindt zich, gelegen in een geheel gemoderniseerde boerderij, een schitterende groepsaccommodatie, Onze-Boerderij.

De Stal is een groepsaccommodatie geschikt tot en met 18 personen.

U heeft een eigen oprit, een eigen opgang en een eigen buitenruimte waar u met uw groep kunt vertoeven.

De Stal beschikt over mooie ingerichte slaapvertrekken met meerdere toiletten en badkamers, alsmede een ruime eetkeuken en een modern ingerichte grote woonkamer. En natuurlijk beschikt u ook in de keuken over alle moderne hulpmiddelen zoals een groot gasfornuis met oven, een magnetron, een koelkast en een vaatwasmachine.

Extra weetjes

Natuurlijk is er altijd wel iemand buiten de groep met wie u in contact wilt blijven. Of u wilt ook tijdens uw vakantie uw favoriete websites toch blijven volgen. Geen probleem als u in onze groepsaccommodatie Drenthe verblijft. In beide accommodaties is 24 uur per dag WiFi gratis beschikbaar.

U beschikt over de tuin en een eigen terras. Zowel binnenshuis als buitenshuis is ook nadrukkelijk nagedacht over kindvriendelijke faciliteiten. Binnenshuis is er een box, zijn er kinderstoelen en hebben we aparte kinderbedjes. Buitenshuis is er volop veilige speelgelegenheid onder andere met de diverse speeltoestellen in de gemeenschappelijke tuin.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de accommodatie, waarbij er voor u een apart parkeerterrein is ingericht.

In De Stal is ook ruime informatie beschikbaar over de omgeving en de activiteiten die u kunt ondernemen. Voor algemene ontspanning kunt u ook gratis gebruik maken van een aantal tijdschriften en boeken.

Reserveren en prijzen groepsaccommodatie Drenthe

U kunt Onze Boerderij reserveren via onze website, per mail en telefonisch. De huurprijzen zijn afhankelijk van de periode. Raadpleeg daarvoor de website. De huurprijzen zijn inclusief water, elektra en schoonmaakkosten. U moet zelf voor linnengoed (lakens, handdoeken, theedoeken etc.) zorgen. Voor de rest zorgen wij.

Overige informatie

Wilt u meer informatie over deze mooie groepsaccommodatie in Drenthe? Over de periodes van beschikbaarheid, over de kosten of wenst u over het een en ander nog nadere toelichting? We hebben zo veel mogelijk informatie op onze site gezet, maar mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.