fbpx

ACTIVITEIT IN DRENTHE

DRENTHE, VOLOP UITDAGENDE ACTIVITEITEN DEZE ZOMER!?

Wij geven in juli en augustus 10% korting op een week, weekend of midweek.
www.onze-boerderij.nl
geschreven door Carolien Bleijswijk

Drenthe, volop uitdagende activiteiten deze zomer. Als ik dat lees moet ook ik nog altijd een beetje wennen. Het lijkt niet bij elkaar te passen, Drenthe en uitdagende activiteiten. In Drenthe ga je toch op fietsvierdaagse, wandelen of paardrijden en ga je met de boswachter op stap! Daar kom je voor rust en stilte. Dat behoord ook zeker tot de mogelijkheden maar daarnaast heeft Drenthe zich de laatste jaren enorm ontwikkeld op cultureel gebied. Het aanbod is groot en interessant. Ik zet een deel ervan voor je op een rijtje. Het totale aanbod vind je op www.drenthe.nl

Op 22 juni
Nachtelijke beleving Midzomernachtdroom.
Laat je verrassen door muziek, theater, en avontuur in de uniek Drentse natuur tijdens een van de vier nachtelijke belevingen. Een theatrale belevenis op unieke plekken in Diever. In Diever start de theatrale route rondom de authentieke brink en zal worden afgesloten met een bijzonder en HartsTochtelijk Midzomernachtdroomfestival.
Je kan er theater, dans, podiumkunsten en special effects verwachten. Een bruisend festival op de authentieke brink. Je ontdekt een wandeling langs bijzondere hoogtepunten. De liefde wordt gevierd in al haar vormen. Ga mee op hartstocht tijdens deze nachtelijke beleving.
Andere nachtelijke belevingen zijn op 7 Sept. In Frederiksoord beleef je de spannende verhalen van een pauper en op 27 Oktober in Dwingeloo waar Roestvrij Theater een heuse magische buitenaardse wereld probeert op te bouwen in het openluchttheater rondom Nationaal Park Dwingelderveld. Een audiovisuele beleving die jong en oud zal verrassen.

Vanaf 17 juni t/m 18 november is er in het Drents Museum een bijzondere tentoonstelling over Iran.
Into Nature-Art Expedition juli t/m sept.
Into Nature is een tweejaarlijkse kunstexpeditie door het Drentse Landschap met werken van internationaal aansprekende kunstenaars. Adrian Villar Rojas, Herve Youmbi, Matthew Day Jackson, Anne Geene & Arjan de Nooy en vele anderen. Int Nature is dit jaar te zien op 17 locaties in Frederiksoord en op het Holtingerveld. Je kunt je eigen expeditie plannen op intonature.net en wij hebben een fijne accommodatie. www.onze-boerderij.nl

FESTIVALDERAA 6,7,8 Juli Schipborg.
Een cultuurfestival voor Drentenaren, festivalgangers en toeristen uit heel Nederland. Ontmoet hier podiumkunstenaars die hun werk op speciaal daarvoor
ingerichte festivalterreinen of op locatie in en rond het dorp tonen. Niet op Oerol geweest? Kom naar @festiValderAa. Kunst, Kinderprogramma, Natuur, Muziek, Theater.

Taribush Kuna Festival. Donderdag 26 juli t/m 29 juli
Wat een super leuk, relaxed festival. Heerlijke sfeer, fijne muziek, lekker eten, prachtige omgeving en mooie mensen. Daar wordt je helemaal blij van.
www.TaribushKunaFestival.nl
muziek, kunst, theater, Poezie & Proza, creatief.

Festival der zoete verleidingen 3 t/m 5 augustus.
Festivalzoet.nl

In augustus:
Folly art festival in Norg www.amonet.nl

PREMIERE KING LEAR SHAKESPEAR THEATER DIEVER.
Dit is maar een kleine greep uit het enorme aanbod. Natuurlijk kun je hier ook heerlijk wandelen en fietsen, paardrijden, bootje varen, naar een pretpark of dierentuin. Lekker eten en drinken een van de vele fairs bezoeken. Beeldentuinen bezoeken etc etc. Maar ook een heleboel uitdagende activiteiten. Ik hou je op de hoogte.
Carolien.
Voor een mooie accommodatie.
www.onze-boerderij.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *